Praktijk examen - Praktijktoets Veldwerk Woningen

De Praktijktoets Veldwerk Woningen is onderdeel van het Praktijkexamen van de Praktijkopleiding Makelaar/Taxateur Wonen

De Praktijktoets Veldwerk Woningen vindt plaats op dinsdag 2 juli 2019 en op donderdag 4 juli 2019

De precieze locatie van het examenobject van de Praktijktoets Veldwerk Woningen wordt niet gecommuniceerd via onze website. Examenkandidaten ontvangen kort voorafgaand aan het examen de examenlocatie waar het examen gehouden zal worden. Examens vinden vooralsnog midden in het land plaats.

Op de examendag van uw Praktijktoets Veldwerk Woningen bezoekt u een voor deze toets aangewezen woonobject. De examenkandidaten verzamelen zich op de examenlocatie. Beroepsexamens Makelaars B.V. verzorgt het vervoer van de examenlocatie naar het examenobject en retour.

Tijdens het bezoek van 60 minuten aan het woonobject krijgt u de gelegenheid om het woonobject op te nemen. Terug op de examenlocatie werkt u in 4 uur een volledig taxatierapport uit. Ook beantwoordt u een aantal open vragen over het woonobject en vragen ter onderbouwing van uw waardering. U maakt gebruik van de door u ter plekke verzamelde gegevens en gegevens die door Beroepsexamens Makelaars B.V. worden verstrekt.

  • Na inschrijving op de Praktijktoets Veldwerk Woningen ontvangt u ongeveer een week voorafgaand aan de examendatum per e-mail verdere informatie en details over het tijdstip en de examenlocatie.
  • Na uiterlijk 6 weken ontvangt u de uitslag. Heeft u dit examenonderdeel met een voldoende resultaat afgerond, dan ontvangt u het certificaat.

Beschikbaarheid en inschrijven

Datum Tijdstip Locatie Prijs incl. btw
Er zijn nog geen locaties bekend voor dit examen.


Om examens te boeken en te betalen dient u eerst ingelogd te zijn.

Bent u cursist bij Beroepsopleiding Makelaars B.V., dan kunt u inloggen met uw inloggegevens voor de website van Beroepsopleiding Makelaars B.V. Let op: dit is niet uw gebruikersnaam voor de leeromgeving.

Bent u geen cursist bij Beroepsopleiding Makelaars B.V., vraag dan een account aan bij Beroepsexamens Makelaars B.V.