Theorie examen - Woning en Leefomgeving

Het examen Woningen Leefomgeving is het afsluitende examen van de module Woning en Leefomgeving onderdeel van de Theorieopleiding Makelaar/Taxateur Woningen

Het examen is een toets met 40 meerkeuzevragen over met name de hoofdlijnen van het publiekrecht, de structuurvisie, het bestemmingsplan, de beheersverordening, de wet- en regelgeving over bouwen en verbouwen, de publiekrechtelijke aspecten van de koopovereenkomst, het energielabel en de nieuwe Omgevingswet.

Na inschrijving en betaling van het examen ontvangt u van ons voor het eerste examenonderdeel binnen een dag een e-mail met een link om de locatie en datum te boeken voor het examen. De toets wordt digitaal op een computer afgenomen in toetscentra verspreid over Nederland. Nadat u de toets gemaakt hebt, ontvangt u onmiddellijk een voorlopige uitslag. Na uiterlijk 6 weken ontvangt u de definitieve uitslag.

Als het examen door u met een voldoende resultaat wordt afgerond, ontvangt u het certificaat Woning en Leefomgeving.

 


Direct inschrijven

Locatie Prijs incl. btw
Teletoets € 181,50
Let op dit examen wordt afgelegd via Teletoets, u ontvangt na uw bestelling meer informatie hierover.

Om examens te boeken en te betalen dient u eerst ingelogd te zijn.

Bent u cursist bij Beroepsopleiding Makelaars B.V., dan kunt u inloggen met uw inloggegevens voor de website van Beroepsopleiding Makelaars B.V. Let op: dit is niet uw gebruikersnaam voor de leeromgeving.

Bent u geen cursist bij Beroepsopleiding Makelaars B.V., vraag dan een account aan bij Beroepsexamens Makelaars B.V.