Theorie examen - Koop & Verkoop

Het examen Koop & Verkoop is het afsluitende examen van de module Koop & Verkoop onderdeel van de Theorieopleiding Makelaar/Taxateur Woningen. Daarnaast is dit examen het eerste examen van de Basisopleiding Vastgoeddeskundige

Het examen is een toets met 40 meerkeuzevragen over met name de overeenkomst tot dienstverlening, de koopovereenkomst, de koop van een appartementsrecht en de wet- en regelgeving van deze overeenkomsten. 

Na inschrijving en betaling van het examen ontvangt u van ons voor het eerste examenonderdeel binnen een dag een e-mail met een link om de locatie en datum te boeken voor het examen. De toets wordt digitaal op een computer afgenomen in toetscentra verspreid over Nederland. Nadat u de toets gemaakt hebt, ontvangt u onmiddellijk een voorlopige uitslag. Na uiterlijk 6 weken ontvangt u de definitieve uitslag.

Als het examen door u met een voldoende resultaat wordt afgerond, ontvangt u het certificaat Koop & Verkoop.


Direct inschrijven

Locatie Prijs incl. btw
Teletoets € 181,50
Let op dit examen wordt afgelegd via Teletoets, u ontvangt na uw bestelling meer informatie hierover.

Om examens te boeken en te betalen dient u eerst ingelogd te zijn.

Bent u cursist bij Beroepsopleiding Makelaars B.V., dan kunt u inloggen met uw inloggegevens voor de website van Beroepsopleiding Makelaars B.V. Let op: dit is niet uw gebruikersnaam voor de leeromgeving.

Bent u geen cursist bij Beroepsopleiding Makelaars B.V., vraag dan een account aan bij Beroepsexamens Makelaars B.V.