REV Assessment

Recognised European Valuer (REV) is een internationaal erkende en beschermde titel die onder voorwaarden wordt toegekend aan taxateurs van vastgoed. De titel wordt verleend door VBO Makelaar onder auspiciën van TEGoVA, The European Group of Valuer’s Associations. De titelverlening vindt plaats nadat met goed gevolg een Assessment is afgelegd.

Een REV-taxateur wordt geregistreerd in het internationale REV-register van TEGoVA.  Voor opdrachtgevers op lokaal én (inter)nationaal niveau is daarmee zichtbaar dat de taxateur beschikt over een grensoverschrijdende kwalificatie als professional. Ook is een REV-taxateur  gerechtigd om persoonsgebonden het REV-logo te voeren en gebruik te maken van een persoonlijk TEGoVA-stempel met naam en certificaatnummer. 

Het erkenningstraject Recognised European Valuer staat open voor:

  • taxateurs van commercieel vastgoed
  • taxateurs van agrarisch vastgoed

Voor uitgebreidere informatie kunt u hier klikken (pdf van 3,4 MB).

VBO Makelaar is in ieder geval bevoegd de REV-titel te verlenen aan leden van VBO Makelaar. Bent u niet aangesloten bij VBO Makelaar, maar heeft u wel de ambitie om de REV-titel te behalen, neemt u dan contact met ons op.

Beschikbaarheid en inschrijven

De prijs voor het assessment bedraagt € 1.650,-- exclusief BTW. Inschrijven en betalen doet u via de website.

Het aanvraagformulier en de benodigde documenten worden op verzoek per mail aan u toegezonden. U kunt daartoe contact opnemen via de onderstaande contactgegevens:

Beroepsexamens Makelaars B.V.
Gildeweg 13
2632 BD Nootdorp

E-mail: info@bembv.nl
Telefoon: 070 356 32 00

 

REV-aanbieding 2019

Ontvang kosten assessment retour

De NVM, VBO en VastgoedPro bieden u in 2019 de mogelijkheid om de kosten van het assessment retour te ontvangen indien u voor het assessment slaagt. De kosten ontvangt u achteraf retour door de organisatie waarbij u ten tijden van het opgegeven en bij het slagen bent aangesloten.

De voorwaarden om hiervoor in aanmerking te komen zijn:

  • U meldt u aan voor 1 juli 2019
  • Het assessment vindt plaats voor 1 januari 2020
  • U slaagt voor het assessment
  • U maakt binnen 3 maanden na uw bericht van slagen aanspraak op de vergoeding bij de branche- of beroepsorganisatie waarbij u bent aangesloten

 


Beschikbaarheid en inschrijven

Datum Tijdstip Locatie Prijs incl. btw
Er zijn nog geen locaties bekend voor dit examen.


Om examens te boeken en te betalen dient u eerst ingelogd te zijn.

Bent u cursist bij Beroepsopleiding Makelaars B.V., dan kunt u inloggen met uw inloggegevens voor de website van Beroepsopleiding Makelaars B.V. Let op: dit is niet uw gebruikersnaam voor de leeromgeving.

Bent u geen cursist bij Beroepsopleiding Makelaars B.V., vraag dan een account aan bij Beroepsexamens Makelaars B.V.