REV

Recognised European Valuer (REV) is een internationaal erkende en beschermde titel die onder voorwaarden wordt toegekend aan taxateurs van vastgoed. De titel wordt verleend door VBO Makelaar onder auspiciën van TEGoVA, The European Group of Valuer’s Associations. De titelverlening vindt plaats nadat met goed gevolg een Assessment is afgelegd.

Een REV-taxateur wordt geregistreerd in het internationale REV-register van TEGoVA.  Voor opdrachtgevers op lokaal én (inter)nationaal niveau is daarmee zichtbaar dat de taxateur beschikt over een grensoverschrijdende kwalificatie als professional. Ook is een REV-taxateur  gerechtigd om persoonsgebonden het REV-logo te voeren en gebruik te maken van een persoonlijk TEGoVA-stempel met naam en certificaatnummer. 

Het erkenningstraject Recognised European Valuer staat open voor:

  • taxateurs van commercieel vastgoed
  • taxateurs van agrarisch vastgoed

Voor uitgebreidere informatie kunt u hier klikken (pdf van 3,4 MB).

VBO Makelaar is in ieder geval bevoegd de REV-titel te verlenen aan leden van VBO Makelaar. Bent u niet aangesloten bij VBO Makelaar, maar heeft u wel de ambitie om de REV-titel te behalen, neemt u dan contact met ons op.

 

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om contact met u op te kunnen nemen over uw vraag. Zie ook onze privacyverklaring