VBO Makelaar

VBO Makelaar is een brancheorganisatie voor makelaars en taxateurs in onroerend goed. De vereniging VBO Makelaar is opgericht in 1985 en gevestigd in Nootdorp. Met circa 1.100 leden is VBO Makelaar qua grootte de tweede brancheorganisatie van makelaars/taxateurs in Nederland.

VBO Makelaar behartigt de belangen van haar leden richting politiek en overheid, biedt de aangesloten leden een onderscheidend dienstenpakket en is voor professionele opdrachtgevers en de consument een keurmerk voor deskundige en integere makelaars en taxateurs.

VBO Makelaar heeft naast een vakgroep Wonen, een aparte sectie voor Huur/Verhuur van Woningen en ook secties voor Bedrijfsmatig Vastgoed en Agragrisch Vastgoed.

VBO Makelaar is aangesloten bij de Nederlandse werkgeversorganisatie VNO-NCW en in Europees verband bij de CEI (Confédération Européenne de l’Immobilier) en TEGoVA (The European Group of Valuers’ Associations).

Meer informatie over VBO Makelaar vindt u op www.vbomakelaar.nl.

 

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om contact met u op te kunnen nemen over uw vraag. Zie ook onze privacyverklaring