[Belangrijk!] Bestellen en boeken van examens!

 

Beste klant, examenkandidaat, 

Vanuit het RIVM worden bepaalde adviezen gegeven betreffende het Coronavirus. Onze toetscentra hebben op basis daarvan het volgende besloten. 

Het is weer mogelijk examens af te leggen in onze toetscentra. Toetscentra hebben maatregelen genomen die ervoor moeten zorgen dat kandidaten veilig examen kunnen doen. Uiteraard kiest u zelf of u onder de huidige omstandigheden examen wilt doen of niet. Hieronder leest u meer informatie over de openstelling van de toetscentra, de maatregelen en het afleggen van een examen.

Openstelling

De toetscentra van Eureka en Lamark zijn geopend vanaf dinsdag 7 april aanstaande.

Lamark heeft daarbij gekozen voor een meer gefaseerde openstelling:

 • Vanaf dinsdag 7 april 2020: Lamark Arnhem en Den Haag geopend;
 • Vanaf woensdag 8 april 2020: Lamark Amsterdam geopend;
 • Vanaf donderdag 9 april 2020: Lamark Leeuwarden en Zwolle geopend.

 

Maatregelen tegen Corona op toetslocaties

 1. De door het RIVM geadviseerde en door de regering genomen maatregelen zijn onder alle omstandigheden van kracht. Dit betekent dat u bij verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, keelpijn, lichte hoest of verhoging (tot 38 graden Celcius) thuis blijft en geen examen gaat doen.
 2. Op de toetslocatie is minimaal 1,5 meter afstand houden onder alle omstandigheden verplicht. Ook in de wachtruimte! Om die afstand te kunnen borgen, hanteren de toetslocaties een bezettingsgraad van maximaal 50%.
 3. Examenplekken worden vóór iedere afname schoongemaakt en gedesinfecteerd, inclusief muis en toetsenbord.
 4. Legitimatiebewijzen worden visueel gecontroleerd en niet aangenomen.
 5. Het wassen van de handen vóór de start van het examen wordt dringend aanbevolen. Boekt u een examen bij een locatie van Eureka, dan is handen wassen voorafgaand aan de examenafname verplicht.


Wel of niet op korte termijn examen doen?

 1. Heeft u eerder een examen bij ons ingeboekt en is dit examen geannuleerd?
  Wij benaderen u persoonlijk met de vraag of u een nieuwe link wil ontvangen om het examen opnieuw in te plannen. De link is 6 weken geldig en kunt u gebruiken om uw examen in te plannen op een door u nader te bepalen datum in de komende maanden.
 2. Heeft u eerder een examen geboekt en is dit examen nog niet geannuleerd? 
  Wij benaderen u persoonlijk om te vragen of u het examen op de betreffende datum wilt afleggen of dat u het examen toch liever kosteloos wil verplaatsen naar een datum in de toekomst.
 3. Boekt u nadat u door ons benaderd bent een examen en bent u op de examendatum niet aanwezig om het examen te doen, dan brengen wij daarvoor kosten in rekening.
 4. Werken met de 50% bezettingsgraad. Door de maatregel om de bezettingsgraad van de toetscentra te halveren, kan het voorkomen dat uw examen moet worden omgeboekt naar een andere datum. Wij benaderen u persoonlijk om het examen in overleg met u naar een andere datum te verplaatsen.

Mocht u onverhoopt op een toetslocatie constateren dat bovengenoemde maatregelen door de toetslocatie onvoldoende in acht worden genomen, neemt u dan direct contact met ons op via het telefoonnummer 070-3465877.

Veel succes toegewenst met de voorbereiding op examens die u mogelijk de komende tijd gaat afleggen.

Met vriendelijke groet,
Beroepsexamens Makelaars B.V.